SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİ YIL HEDİYELERİ HÜNERLİ ELLER’DEN

Yılbaşına kısa bir süre kala vatandaşlar yeni yıl hediyesi arayışına girdi. El işi ürünlerin uygun fiyata satıldığı Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı ise yeni yıl hediyesi almak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor.

YENİ YIL HEDİYELERİ HÜNERLİ ELLER’DEN
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 649 kez okundu.

Halkalı’ da bulunan Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda takıdan seramiğe, örgüden çiniye, her türlü el emeği ürünü uygun fiyata bulmak mümkün. Kadınların hünerli ellerinden çıkan ürünler ahşap kulübelerden oluşan mini dükkanlarda satışa sunuluyor. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile adından sıkça söz ettiren Küçükçekmece Belediyesi kadınlara yönelik hizmetleriyle de fark yaratıyor. Hünerli Eller Çarşısı’nda Küçükçekmece Belediyesi tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen dükkanlarda kadınlar, ahşap boyama, takı tasarım, ebru, keçe işi, resim, cam süsleme gibi birçok kategoride emek verdikleri ürünleri satarak aile bütçelerine destek sağlıyor.

“10 LİRADAN 200 LİRAYA HEDİYE BULMAK MÜMKÜN”

Seramik ve örgü çalışmalarını Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda satışa sunan Emekli Selin Begüm Buluntu (48), “Fiyatlarımız boyutlarına ve malzemelere göre değişiyor. 10-15 liradan 130, 200 liraya kadar hediye alabilirler buradan. Ben seramikle uğraştım, örgü de yapıyorum. Amigurimi tığ işiyle çocuk oyuncakları da yaptım. 15 gün buradayım. Bize böyle bir imkan sunduğu için Küçükçekmece Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“EL İŞİ HER TÜRLÜ YILBAŞI HEDİYESİ VAR”

2 haftadır Hünerli Eller Çarşısı’nda olduklarını belirten Özden Tahiroğulları ise, sadece yılbaşı için hediyelikler ve süsler hazırladıklarını ifade ederek, “4 Ocağa kadar buradayız. Konseptimiz yılbaşı. El işi yeni yıl hediyeleri, kapı süsleri, hediye paketleri, keseler,  kokular bulabilirler burada. Fiyatlarımız ise 5 liradan başlıyor, 100 liraya kadar çıkıyor” dedi.

“ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GÖRE FİYATLAR ÇOK UYGUN”

Sevdiklerine küçük yılbaşı hediyeleri aldığını belirten Öznur Gürışık ise, “Bir alışveriş merkezine göre fiyatlar çok uygun burada. Ben sevdiklerime yılbaşı için küçük keseler aldım mesela” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

“GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEK OLMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”

Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı yöneticisi Gülsüm Özalp da, kadınlara seslenerek, “İstanbul’un her yerinden kadınları buraya bekliyoruz. Sadece kadınları değil, girişimci kadınlara destek vermek isteyen herkesi bekliyoruz. Burada 24 adet dükkanımız var. Hepsi kadınların el emeği göz nuru ürünlerle dolu. Her keseye uygun hediyeyi burada bulabilirler. 7’den 70’e herkesin bir şeyler bulabileceği bir yer burası” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.