SON DAKİKA

En Son Nokta

Yeniden Refah Partisi’nden YSK‘nın iptal kararına ilk yorum

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesi ile ilgili tartışmalar devam ederken, ensonnokta.com’a konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, karara herkesin saygı duymak zorunda olduğunu belirterek, “Şeriatın kestiği parmak acımaz” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nden YSK‘nın iptal kararına ilk yorum
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.157 kez okundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, Yüksek Seçim Kurulu’nun kararının kesin karar olduğuna işaret ederek, “İstanbul seçiminin iptalini bahane ederek taşkınlık yapılmaya kalkılmasın.” dedi.

Aklı selim ve sağduyuya ihtiyaç var

YSK’nın seçimlerle ilgili son sözü söyleyen en üst yargı merci olduğunu dile getiren Pamukçu, “Atalarımızın bir tabiri vardır. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Kararı beğenmeyenler olabilir ama kim olursa olsun yargının kararına saygı duymak zorunda. Her şeyin bir yolu ve usulü vardır. İtiraz mekanizmaları ve işleyen süreç bellidir. Bundan sonra yapılması gereken; sağduyu içinde YSK’nın kararının gerektirdiği yeni seçimin sağlıklı şekilde yürütülmesini sağlamaktır.” dedi.

İptal kararı bahane edilerek taşkınlık yapılmasın

Toplum olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçildiğini ifade eden Pamukçu, şunları söyledi:“YSK’nın kararı bahane edilerek bir takım taşkınlıklara ve şiddet olaylarına tevessül edilmesin. Bu noktada siyasetçilere büyük görev düşüyor. Toplumu provoke edecek eylem ve söylemlerden kaçınılması gerekiyor. Sözü olan seçmeni ikna edip sözünü sandıkta söylesin. Millet ne karar verirse, milli irade kime yetki verirse kazanan o olacaktır. Samanlıkta kaybedilen iğnenin evde aranmayacağı gibi milletin sandıkta vereceği onay da sokakta aranmamalıdır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.