SON DAKİKA

En Son Nokta

YİNE HANDAN YİNE YALAN

Seçildiği günden itibaren ilçesine her hangi bir değer katmayı başaramayan Avcılar Belediye Başkanı handan Toprak Benli çıktığı TV programlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 18 Eylül günü Öğrenci Yurdu’nu açacağını açıkladı. Açılış için davetiyeler dahi basıldı. Lakin 18 Eylül geldiğinde ilçede ne açılış oldu, ne de kamuoyunu bilgilendirme.

YİNE HANDAN YİNE YALAN
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 395 kez okundu.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli yine hizmet etmek yerine şov yapmayı tercih etti. Toprak, 18 Eylül tarihinde açılacağını açıkladığı ‘Öğrenci Yurdu’ için davetiye bastı. Yetmedi NTV’ye çıkan Başkan Toprak 18 Eylül tarihinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bu yurdun açılışını gerçekleştireceğini Türk halkıyla paylaştı. Toprak, ayrıca aynı gün Gazilere verdiği Gaziler Derneği’ni de açılacağını belirti. Tarihler 18 Eylül’ü gösterdiğinde ilçede her hangi bir açılış gerçekleşmedi. Şov yapan, kanal kanal gezen, Mustafa Değirmenci tarafından kabası neredeyse bitirilen binayı 4,5 yıldır bitiremeyen Handan Toprak bir kez daha verdiği sözü tutmadı.

NEDEN AÇILMADI?

Bir önceki dönem görev yapan Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci tarafından neredeyse kabası yüzde 80 biten öğrenci yurdu binasını 4,5 yıldır tamamlayamayan ve açılışını gerçekleştiremeyen Handan Toprak Benli, öğrenci evini belediyenin işletmesi yerine kiraya vermeyi tercih etti. Bugüne kadar kamuoyuna neye karşılık ve kimlere bu işletmeyi verdiğini açıklamayan Handan Toprak Benli’nin kamuoyunun bilmesi gereken bu konuları gizli kapaklı yürütmesi kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

BU BORCU NASIL YAPTINIZ

Mustafa Değirmenci döneminde kabası neredeyse biten Öğrenci Yurdu ve Yaşlılar Yurdu projelerini dahi açamayan ve ciddi bir projeye imza atamayan Handan Toprak Benli ve ekibinin 4,5 yılda belediyenin borcunu katlayarak artırması skandal olarak yorumlanıyor. Mustafa Değirmenci’nin 184 milyon lira borçla bıraktığı Avcılar Belediyesi’nin bugün ki borcunun 600 milyonu aştığı iddia ediliyor. Belediyenin henüz ciddi bir proje dahi üretemediğini göz önüne aldığımızda bu borcun nasıl bu rakamlara çıktığı maalesef bilinmiyor. Devletin yetkili kurumlarının ve müfettişlerin belediyeyi incelemeye gelip gelmediği, incelemeye geldiyse nasıl bir sonuç çıkardığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.