SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR BELEDİYESİ’NDE RÜŞVET OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA

Avcılar Belediyesine yönelik gerçekleşen operasyonla rüşvet suçundan 3 kişi tutuklandı.

AVCILAR BELEDİYESİ’NDE RÜŞVET OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA
Kategori: Genel - Bu haber 61.534 kez okundu.

Olay şöyle gelişti:

Kurban Pazarında kurbanlık hayvanlarını satmaya getiren esnaftan, Avcılar Belediyesi zabıta memuru L.Ö. ve Zabıta destek personelleri (görevlileri) C.T. ile S.Ş. rüşvet istiyor.

Bunun üzerine kurbanlık hayvan satan esnaf Vatan Emniyetle irtibata geçerek Avcılar Belediyesi çalışanlarından şikayetçi oluyor. Vatan Emniyet ekipleri durumu yetkili savcılığa bildiriyor ve gerekli izinler alınıyor.

Daha sonra kurban alanına gelen Avcılar Belediyesi ekipleri daha önce görüşüp para (rüşvet) talep ettikleri kurban satıcısı esnaftan parayı talep ediyor.

Rüşvet olayı gerçekleştiği esnada harekete geçen polis ekipleri suçüstü yaparak rüşvet alan Avcılar Belediyesi memurlarını gözaltına alıyor. 3 sanık daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NOT: Belge ve bilgi geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sürekli yolsuzluklarla ve operasyonlarla anılan Avcılar Belediyesi yöneticileri bakalım kendilerine isnat edilen bu durumla alakalı RESMİ bir açıklama yapacak mı?

ÖZEL HABER: Mehmet Emin Beyaz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.