SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan açıkladı! Mega Endüstri Bölgeleri kuruluyor

Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin 5 bölgesinde Mega Endüstri Bölgeleri kurulacağını açıkladı.

Erdoğan açıkladı! Mega Endüstri Bölgeleri kuruluyor
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 4.970 kez okundu.

Millet Bahçesi projesini İstanbul mitinginde izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter’dan da Mega Sanayi projesini duyurdu. Söz konusu proje, 100 bin kişiye istihdam sağlayacak

TWİTTER’DAN DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki büyük buluşmanın ardından Twitter’dan da bir proje açıkladı.

İstanbul’da Millet Bahçe’sinin detaylarını anlatan Erdoğan, “Ülkemizin 5 bölgesinde Mega Sanayi Bölgeleri kuruyoruz. 100 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye’ye sanayi ve teknolojide sınıf atlatacağız. Vakit Üretim Vakti. Vakit Türkiye Vakti” ifadelerini kullandı.

BÖLGELER DE BELLİ

Cumhurbaşkanı Edoğan’ın yaptığı paylaşımda bulunan Türkiye haritası üzerinde projelerin yer alacağı iller de belli edildi.

5 bölge üzerinden yola çıkılan dev projede 4 bölgedeki sanayilerin isimleri; Trabzon Yatırım Adası, Filyos Endsütri Bölgesi, Karasu Münferit Yatırım yeri, Ceyhan Enerji İhtisas olarak ifade edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.