SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan’dan büyüme rakamlarına ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ekonomisinin ilk çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin, “Tüm ekonomik saldırılara ve oynanan oyunlara rağmen, sağlam makro temeller üzerinde, güçlü büyümeye devam.” dedi.

Erdoğan’dan büyüme rakamlarına ilk yorum
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 1.573 kez okundu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Ocak-Mart 2018 dönemine ilişkin ilk çeyrek verilerine göre Türkiye ekonomisi yüzde 7,4 büyüdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden büyüme rakamlarına ilişkin ilk yorumunu paylaştı.

ERDOĞAN: TÜM EKONOMİK SALDIRILARA RAĞMEN GÜÇLÜ BÜYÜMEYE DEVAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye ekonomisi 2018 yılının ilk çeyreğinde yüzde 7,4 büyüdü. OECD ülkeleri arasında birinci, G20 ülkeleri içinde ikinci sıradayız. Dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olmaya devam ediyoruz.

2017 yılında yakaladığımız yüzde 7,4 büyüme oranının ardından 2018 yılına da hızlı başladık. Tüm ekonomik saldırılara ve oynanan oyunlara rağmen, sağlam makro temeller üzerinde, güçlü büyümeye devam!”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.