SON DAKİKA

En Son Nokta

TURAN HANÇERLİ KAYBETTİ ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KAZANDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz ay veto ettiği Avcılar Hacı Tükenmez Cami’nin hazineye devri önceki gün İBB meclisinden geçti. Avcılar belediye başkanı Turan Hançerli her şeyimi bu mücadele için vereceğim demişti. AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu ise tüm engellemelere rağmen bu camiyi yapacaklarını ve ilk adımı attıklarını belirtti.

TURAN HANÇERLİ KAYBETTİ ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KAZANDI
Kategori: Genel - Bu haber 16.872 kez okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti grubundan Avcılar halkına seslenen AK Parti Avcılar ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu, Avcılar’ın girişinde bulunan Ahmet Tükenmez Cami ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

Küçükoğlu, ‘Bugün yine tarihi güne şahitlik ettik. Avcılar’da yaklaşık 3,5 yıldır bir türlü yapılamayan Hacı Ahmet Tükenmez Cami ile alakalı bugün yine meclis üyelerimizle birlikte bir mücadele verdik.

2 ay önce büyükşehir belediye meclis üyelerimizin almış olduğu bir karar vardı. Bu karar doğrultusunda Hacı Ahmet Tükenmez Camiinin yapımıyla alakalı önemli bir adım atılmıştı.

EKREM İMAMOĞLU VETO ETMİŞTİ

Ama Büyükşehir Belediye Başkanı ne yazık ki bu toplumun milli, manevi ve dini değerlerine karşı almış olduğu ve tüm Avcılar halkını üzen bir kararla İBB meclisinin almış olduğu bu kararı VETO etmişti. 2 ay sonra bugün meclis üyelerimiz bu kararı bir kez daha gündeme getirdi. Bugün CHP’li ve İYİ Partili meclis üyelerinin ret oyuna rağmen AK Parti ve MHP’li meclis üyelerimizin oy çokluğuyla Hacı Ahmet Tükenmez Caminin hazineye devriyle alakalı karar oy çokluğuyla bir kez daha meclisten geçti.

Ama daha sonra Avcılar halkını üzen birkaç açıklamayı duydum. Belediye başkanının yapmış olduğu açıklamalar bir belediye başkanına yakışmayan, Avcılar halkını üzen açıklamalar olmuştur.

ENGELLEMELERE RAĞMEN BU CAMİYİ YAPACAĞIZ

Bizlerde burada bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Daha önce söylediğimiz gibi ‘kim bu camiyi engellemeye çalışırsa çalışsın, biz Avcılar’da ki komşularımızla beraber bu camiyi yapacağız. Buradan ilçe belediye başkanına, İBB başkanına sesleniyorum. Ne kadar engellerseniz engelleyin bizler var olduğumuz sürece bu mücadeleyi vereceğiz. İnşallah Hacı Ahmet Tükenmez Caminin aynı yerde komşularımızla beraber yeniden yapacağız.

Ben bugün alınan karar için başta AK Parti İBB grup sözcümüze, grup yöneticilerimize, İBB meclisinde ki AK Parti ve MHP meclis üyelerimize, Avcılar’da görev yapan AK Partili ve MHP’li meclis üyelerimize Avcılar halkı adına teşekkür ediyorum.

DAHA ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI!

KÜÇÜKOĞLU, ‘HELALLEŞME NİDALARI ATAN CHP HALKIN DEĞERLERİNİ ÖNEMSEMEMİŞTİR’

İBB YÖNETİMİ TÜKENMEZ CAMİYİ YAPMAK İSTEMİYOR MU?

TURAN HANÇERLİ’NİN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ÇIKMADI..!

HERKES AHİLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ: O İSE SİYASET YAPTI!

ÖZEL HABER: M. EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.