SON DAKİKA

En Son Nokta

ERTÜRK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Önceki dönem meclis üyesi Eren Ertürk’ün oğlu Enes Ertürk hayatını Neslihan Berbatovci ile birleştirdi. Avcılar’da bulunan Violet Balo Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Ertürk ve Berbatovci ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
ERTÜRK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER
Kategori: Genel - Bu haber 47.216 kez okundu.

Avcılar’da bulunan Violet Balo Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine mutlu çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara kıydı.

Genç çiftin nihak şahitleri arasında eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezinoğlu, Haliç Üniversitesi Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik gibi isimler yer aldı.

ÇAYKARA İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin gerçekleştiren Avcılar Belediye Utku Caner Çaykara, nikah akdinin ardından genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

Nikah akdinin ardından gelin Neslihan Berbatovci’ye evlilik cüzdanını teslim eden eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Enes ve Neslihan önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Çıktıkları bu yolda mutluluğunuz daim olsun. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Ertürk ve Berbatovci ailelerini tebrik etti.

EREN ERTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Enes ve gelini Neslihan’ın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden damadın babası eski meclis üyesi Eren Ertürk, ‘Oğlum Enes ve gelinimiz Neslihan’ın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, milletvekilimize, siyasi büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!