SON DAKİKA

En Son Nokta

ELAZIĞLILAR’DA TOLGA AĞAR COŞKUSU

Dernek çalışmalarını (ELFED) Elazığ Dernekler Federasyonu çatısı altında yürüten (ELDAD) Elazığ Dayanışma Derneği Başkanı Ufuk Tunç Avcılarda hemşerilerinin yanında olmaya devam ediyor. Tunç, ayrıca Elazığ’da milletvekili adayı olan Zülfü Tolga Ağar’ın sadece Elazığ’da değil İstanbul ve Avcılar’da da hemşerileri tarafından büyük ilgi gördüğünü belirtiyor.

ELAZIĞLILAR’DA TOLGA AĞAR COŞKUSU
Kategori: Siyaset - Bu haber 407 kez okundu.

ATAŞ VE İÇMELİ’YE TEŞEKKÜR

Esenyurt’ta düzenledikleri yemeğe katkı sunan ve her zaman desteklerini esirgemeyen ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli’ye teşekkür eden Tunç, ‘Geçtiğimiz günlerde ELKADER derneğimiz Esenyurt’ta 5000 kişiye yemek düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın da katıldığı yemekte bizlere her zaman destek olan ELKADER Başkanı Abdullah Şekeroğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TOLGA AĞAR BİZİ MUTLU ETTİ

Eski İç İşleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın milletvekili adayı olmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Tunç, ‘ELFED Yönetim Kurulu Üyesi olan Tolga Ağar’ın da Elazığ’dan milletvekili adayı olması Avcılar da yaşayan Elazığlı hemşerileri arasında büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılanmıştır. Sayın Ağar, ELFED çatısı altında hemşerilerinin sürekli yanında olması yaptığı çalışma ve hizmetlerle örnek bir insandır. Elazığ hasreti ile yanıp tutuşan hemşerileriz artık özlemini ve hasretini duyduğu hizmetlerin Elazığ’a çok daha hızlı ve kısa sürede geleceğinin sevincini yaşıyor. Tolga Ağar’ın Ankara’da olması ve azmi sonucu artık Elazığ’ın makus talihinin değişeceğini biliyoruz ve bu seçim sürecinde buna şahit oluyoruz’ şeklinde konuştu.

Ufuk Tunç ayrıca Elazığ hava alanında karşıladıkları Mehmet Ağar ve Tolga Ağar’a gösterilen ilginin inanılmaz olduğunu ifade ederken, Elazığ’da Ağar ailesinin seçimlere renk getirdiğini belirtti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.